Karijera

Komunikacije i javni poslovi

Naš tim za korporativne komunikacije i odnose s javnošću odgovoran je za izgradnju i očuvanje CEMEX-ove dobre reputacije. Istražujemo, razvijamo, uobličujemo i usklađujemo poruke koje upućujemo unutrašnjim i vanjskim dionicima na način kojim se postiže najbolji mogući učinak. Bavimo se i mogućim negativnim porukama o našoj tvrtki. Naš konačni cilj je pomoći CEMEX-u da ga se u svakoj od njegovih operacija diljem svijeta doživljava kao ono što doista jest: poslodavca, susjeda i partnera prvog izbora.

Izazov

U našem području djelovanja ključni je izazov kontinuirano definirati i revidirati CEMEX-ova stajališta o ključnim svjetskim pitanjima, koja potom komuniciramo i objašnjavamo našim direktorima, pomažući im tako da na najbolji mogući način iskoriste svoje stalne interakcije s različitim unutrašnjim i vanjskim dionicima, od zaposlenika preko kupaca do vlada i nevladinih organizacija. Neprestano radimo na tome da svim našim dionicima pomognemo prepoznati CEMEX-ove pozitivne doprinose svijetu u kojem živimo. Njegujemo i snažan interni pristup koji promiče suradnju i koordinaciju između svih funkcionalnih područja našeg poslovanja.

Sudjelujte u izazovu

Tražimo ljude svih obrazovnih i kulturnih profila koji se ističu u timskom radu i suradnji. U našem se timu izuzetno dobro snalaze ljudi sa snažno izraženim analitičkim i društvenim vještinama, kao i vještinama pisanja. Ako želite biti dijelom tima koji svakodnevno radi na savladavanju novih izazova, Odjel korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću je zanimljiva opcija za vašu daljnju karijeru.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved