Karijera

Ljudski resursi

Naša misija je omogućiti zaposlenicima da daju svoj doprinos ostvarenju naših poslovnih ciljeva, istodobno ostvarujući vlastite privatne i karijerne ciljeve. Naš posao je pobrinuti se da u čitavoj organizaciji imamo talentirane ljude koji će našu poslovnu strategiju provoditi u djelo i planirati budućnost tvrtke. Taj cilj postižemo razvijanjem svojih zaposlenika, postavljanjem najboljih talenata na pravo mjesto u pravo vrijeme i uspostavljanjem kvalitetnog sustava poticaja. Osim toga, naš je cilj osigurati zaposlenicima sigurno, pozitivno, pošteno i etično radno okruženje u kojem se potiče kultura izvrsnosti , a omogućavajući pri tome pojedincima da daju najbolje od sebe.

Izazov

Privlačenje, prepoznavanje, odabir, razvoj i zadržavanje najboljih talenata za nas su od ključne važnosti. Nadalje, radimo na stalnom unaprjeđenju radnog okruženja, a od naših rukovoditelja očekujemo učinkovitu interakciju sa svojim timovima koja će omogućiti poslovni razvoj. Brinemo se da tvrtka ima dovoljno talenata određenog profila koji mogu preuzeti ključne pozicije u tvrtki. Razvijamo organizacijske sposobnosti koje su potpora CEMEX-ovoj strategiji stalnog unaprjeđenja i razvoja poslovanja.

Sudjelujte u izazovu

Ljudski resursi vam pružaju sjajnu priliku da date svoj doprinos izgradnji organizacijskih sposobnosti koje će CEMEX povesti putem uspjeha. Briga za naše zaposlenike, kako s privatnog tako i s profesionalnog stanovišta, od ključnog je značaja za naš rad. Od članova tima se očekuje otvorenost novim idejama i izgrađene vještine slušanja, razvijanje saveza, sposobnost utjecaja ali i suosjećajnosti prema drugima. Pored iskustva u savjetovanju i organizacijskom razvoju, članovi tima moraju imati želju da razvijaju našu sposobnost vodstva, moraju biti sposobni prilagođavati se promjenjivim uvjetima i upravljati promjenama.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved