Karijera

Logistika

Naš logistički tim rukovodi prijevozom sirovina do pogona za proizvodnju cementa i betona, kao i prijevozom agregata, cementa i gotovih betona do CEMEX-ovih kupaca i partnera. Naša misija je pravovremeno dostaviti proizvode našim kupcima, istodobno primjenjujući najstrože sigurnosne standarde kako bismo osigurali sigurnost naših zaposlenika i čitave zajednice.

Izazov

Raditi u logističkom timu izazovno je i zabavno, kao da rješavate kompliciranu slagalicu. Naš cilj je minimalizirati troškove i vrijeme potrebno za prijevoz sirovina i proizvoda na različitim lokacijama, u različitim zemljopisnim i vremenskim uvjetima, te uz različite brzine proizvodnje i razine zaliha.. Djelujemo kao posrednik između komercijalnog i drugih dijelova poslovanja i uvijek upravljamo različitim varijablama u svojoj misiji predanosti kupcima. Pritom je potrebna uska suradnja o ostalim funkcionalnim područjima tvrtke. Budući da smo u stalnoj potrazi za sigurnijim i učinkovitijim načinima prijevoza materijala, snažno potičemo inovacije. 

Sudjelujte u izazovu

Naš tim određuje najbolju strategiju i najbolji način za pravovremenu isporuku sirovina i proizvoda, a potom razrađuje potrebne rute i pravce. Stoga su nam potrebni ljudi s izvrsnim vještinama planiranja, upravljanja projektima i raspolaganja vremenom. Članovi ovog tima također moraju brzo učiti i imati sposobnost brzog donošenja odluka, kao i dobre međuljudske vještine kako bi mogli koordinirati različita područja CEMEX-ova poslovanja i provoditi logističke planove u djelo. U ovom području našeg poslovanja možete uposliti svoju kreativnost i želju za stalnim usavršavanjem.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved