Karijera

Marketing

Naša je misija istaknuti naše proizvode i usluge među proizvodima i uslugama naših konkurenata, definirati našu ponudu s dodanom vrijednošću i odrediti mehanizme uz pomoć kojih ćemo ispuniti svoja obećanja na svakom od tržišta na kojima poslujemo te na taj način pružiti potporu CEMEX-ovoj strategiji. U tu svrhu surađujemo s drugim područjima poslovanja na razvoju inovativnih proizvoda koji udovoljavaju potrebama naših kupaca istodobno svodeći utjecaj na okoliš na najmanju moguću mjeru te osmišljavamo korisničku potporu i usluge koje unaprjeđuju ukupno iskustvo koje nudimo i grade lojalnost naših kupaca.

Izazov

Moramo neprestano biti u toku s potrebama naših kupaca koje se konstantno razvijaju, kao i s novim građevinskim trendovima i inovacijama na području održivosti, a prikupljene podatke koristimo u suradnji s područjem istraživanja i razvoja kako bismo osmislili rješenja koja će nam omogućiti da zadržimo svoj vodeći položaj. Da bi to bilo moguće, trebamo stalno pratiti potrebe naših kupaca, nove trendove u građevini i inovacije na području održivosti. Razvijamo alate i programe obuke za naš prodajni tim kako bi iskustvo koje CEMEX nudi svojim kupcima bilo na dosljedno visokim razinama u svim segmentima našeg poslovanja. Također osmišljavamo programe lojalnosti koji nam pomažu graditi dugotrajne odnose s našim kupcima.

 

Sudjelujte u izazovu

Budući da je suradnja s različitim funkcionalnim područjima i korporativnim uredima od ključnog značaja u našem radu, za uspjeh svakog člana našeg marketinškog tima potrebne su izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost timskog rada. Dobro razumijevanje razvoja robne marke, marketinških načela i razvoja proizvoda, kao i izvrsne vještine upravljanja projektima, također su poželjne. Ovo područje rada nudi sjajnu priliku za istraživanje inovativnih rješenja koja naš svijet čine boljim.

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved