Karijere

Naši ljudi

CEMEX-ov rast i uspjeh zasluga je naših zaposlenika. S obzirom na raznolikost svog poslovanja, jasno je da trebamo ljude sa širokim spektrom znanja, vještina i iskustava. Više od 40,000 naših zaposlenika diljem svijeta uživa u radu za uspješnu tvrtku poznatu po dinamičnom rastu i poznavanju svog posla.

U CEMEX-u smo ustanovili da su mnogi od naših zaposlenika skloni poistovjećivanju s tvrtkom za koju rade unutar grupe, budući da u rezultatima svojih vlastitih profitnih centara vide učinak vlastitih napora, no da isto tako cijene potporu koja proizlazi iz pripadnosti velikoj međunarodnoj grupaciji. CEMEX ima decentraliziranu upravljačku strukturu osmišljenu tako da se odgovornost prenosi na niže razine. Bez obzira na svoj položaj, nikad nećete biti daleko od akcije, a vaš doprinos CEMEX-ovim rezultatima i razvoju uvijek će se cijeniti.

  • Među naše vrijednosti spada predanost radnom okruženju zasnovana na vodstvu, integritetu i suradnji.
  • Naše vrijednosti podupiru pet ključnih ponašanja, a to su transparentnost, pristupačnost, učinkovitost, smislenost i osnaživanje.
  • Tri glavna elementa kulturne promjene su motiviranost vrijednostima, usredotočenost na kupce i poduzetnost.

Svoje zaposlenike aktivno potičemo da razviju svoje pune potencijale kako bismo mogli pomoći CEMEX-u u ostvarivanju strateških ciljeva, ali i kako bismo svojim zaposlenicima osigurali osobno zadovoljstvo. Vjerujemo u načelo unaprjeđivanja zaposlenika na osnovu zasluga. Kad god je to moguće radna mjesta popunjavamo iz vlastitih redova. Zaposlenicima osiguravamo obuku i potporu pomoću kojih ih pripremamo za veće odgovornosti i u konačnici za ispunjavanje svojih osobnih ciljeva. U svakom smo smislu poslodavac koji svima pruža jednake prilike. Baš kao što ulažemo u tehnologiju kako bi naši proizvodi bili najbolji na svijetu, ulažemo i u svoje zaposlenike kako bismo zadržali svoju konkurentnu prednost.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved