Karijera

Nabava

CEMEX razvija dugoročne odnose sa svojim dobavljačima koji se zasnivaju na povjerenju i našim temeljnim principima poslovanja: suradnji, integritetu i vodstvu. Misija nabave je nadogradnja ovih odnosa pri nabavi dobara i usluga potrebnih našoj tvrtki u poslovanju širom svijeta, koristeći prednosti našeg stručnog tima na lokalnim i regionalnim razinama s ciljemo učinkovitog i pravovremenog obavljanju nabavnih aktivnosti. Na korporativnoj razini odjel nabave vodi globalne pregovore i oblikuje standarde poslovanja.

Izazov

CEMEX-ova nabava teži izgradnji snažnih veza s dobavljačima koji cijene načela kojima se rukovodimo u svom poslovanju i nude kratkoročno i dugoročno najbolja rješenja za našu tvrtku. U nabavu dobara i usluga stalno uvodimo inovacije u nastojanju da postignemo najveću moguću učinkovitost i općenitu održivost poslovanja. Za svoje interne kupce stalno tražimo alternativna rješenja kako bismo na najbolji način udovoljili njihovim potrebama.

Sudjelujte u izazovu

Dobrodošli su kreativni pojedinci koji uživaju u umijeću pregovaranja i traženju alternativnih rješenja. Za uspješno funkcioniranje u ovom timu potrebno je poznavanje pregovaračkih vještina, kao i financijska i računovodstvena znanja, a iznad svega tražimo vještine u međuljudskim odnosima kao što su timski rad, vodstvo i neosporan integritet.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved