Static Image
Novosti i događanja

Nakon prevaljenih 7,7 milijuna kilometara, CEMEX nagradio najbolje


Kaštel Sućurac, 12. ožujka 2018. – U jakoj konkurenciji od 400-tinjak vozača kamiona za prijevoz cementa, betona i agregata ugovornih prijevoznika, CEMEX je najboljim vozačem u 2017. godini proglasio Dragu Švonju iz tvrtke partnera GRUDA d.o.o. Među 119 tvrtki partnera, najboljom je proglašena tvrtka Marković transport d.o.o. iz Nove Gradiške. Nagrade najboljima uručio je Velimir Vilović, direktor CEMEX Hrvatska d.d.

Drago Švonja je vozeći na siguran način u 2017. godini prešao 56.336 kilometara i pri tome prevezao gotovo 7 tisuća tona cementa. Marković transport d.o.o svojim je vozilima prevalio 433.137 kilometara vozeći CEMEXove proizvode do kupaca.

Ukupan broj prijeđenih kilometara CEMEX-ovih prijevoznika u 2017. godini iznosio je preko 7,7 milijuna kilometara. Prijeći najviše kilometara bez nezgode ili prometnog prekršaja nije bilo dovoljno za ponijeti titulu najboljeg. Poštivanje strogih CEMEXovih pravila sigurne vožnje kriterij je koji je i ove godine bio presudan a koji je bilo najteže zadovoljiti.

Sigurna vožnja odnosno sigurnost u prometu posebno je važan dio CEMEXovog programa društveno odgovornog poslovanja jer svakodnevno ima direktan utjecaj na veliki broj ljudi i zajednica. Zbog toga CEMEX kontinuirano provodi obuke pa su svi vozači ugovornih prijevoznika prošli edukaciju o sigurnoj vožnji. Također, svi kamioni koji prevoze CEMEXove proizvode označeni su naljepnicom "Kako vozim" s besplatnim brojem telefona koji ostali sudionici u prometu mogu nazvati ukoliko uoče nepridržavanje prometnih pravila, kao i druge propuste u prometu.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved