Karijera

Pravni poslovi

Ovo područje uvelike utječe na CEMEX-ov način poslovanja. Naša misija je u pružiti zaposlenicima najbolje moguće pravne savjete u širokom rasponu poslovnih transakcija, te prepoznati pravne rizike i trendove koji bi mogli utjecati na tvrtku. Svojom perspektivom i iskustvom se koristimo kako bismo pružili potporu prioritetima tvrtke i ponudili pristup pravnim pitanjima koji će se usredotočiti na rješenja, proaktivno predvidjeli moguće probleme i prepoznali prilike u svim područjima.

Izazov

Zakonodavno, društveno i gospodarsko okruženje u kojem poslujemo ubrzano se mijenja, što nas suočava s trajnim izazovom. Moramo biti u toku s najnovijim događanjima u velikom broju područja, obavještavati o njima svoje interne korisnike na učinkovit način i predlagati razumna rješenja. Svoje ciljeve postižemo zahvaljujući međunarodnom interdisciplinarnom timu odvjetnika koji razumije sve aspekte CEMEX-ova poslovanja i pridonosi održivom rastu tvrtke. Za uspješan rad na ovom području potrebne su komunikacijske vještine i vještine timskog rada.

Sudjelujte u izazovu

Naš tim se sastoji od pravnika koji posjeduju ili razvijaju specijalizirana znanja o svojim područjima, npr. financijama, međunarodnim poslovnim transakcijama, korporativnom pravu, sukladnosti, propisima o zaštiti okoliša i sudskim sporovima. Odjel pravnih poslova nudi sjajne prilike za profesionalni razvoj pojedincima koji se odlikuju visokom tolerantnošću prema nesigurnosti, beskompromisnim poštenjem, intelektualnom znatiželjom, snažnim analitičkim vještinama i snažnom osobnom motivacijom. U CEMEX-u ćete imati priliku učiti o brojnim pravnim pitanjima s kojima se u svom poslovanju susreće velika multinacionalna korporacija s čijim se dionicama trguje na burzi, a posebno korporacija s jedinstvenim porijeklom i poviješću rasta i inovacija.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved