Karijera

Strateško planiranje

Tim odgovoran za strateško planiranje izravno utječe na budući smjer razvoja tvrtke pomažući definirati CEMEX-ov strateški smjer i glavne prioritete. Naša misija je u najvećoj mogućoj mjeri uvećati CEMEX-ov profitabilni rast, a kako bismo to postigli predlažemo viziju budućnosti tvrtke, predviđamo makro i mikroekonomske trendove, određujemo prioritetne djelatnosti i zemljopisna područja na koja će se tvrtka usredotočiti te raspoređujemo sredstva za ulaganja. Osim toga, našim rukovoditeljima osiguravamo analize i preporuke potrebne za učinkovito donošenje odluka kroz planiranje budžeta, procjenjivanje i odobravanje ulaganja (kapitalnih izdataka), ekonomske analize naših tržišta i strateško planiranje.

Izazov

Izazov pred nama jest iskorištavanje kreativnih potencijala tvrtke kako bi naša profitabilnost nastavila rasti unatoč sve većoj konkurenciji, konsolidaciji industrije i promjenama poslovnih ciklusa u dijelovima svijeta u kojima poslujemo. Surađujemo i komuniciramo sa svim područjima našeg poslovanja kao i s vanjskim interesnim skupinama u svrhu prikupljanja najboljih i najpotpunijih informacija potrebnih za učinkovito donošenje odluka. Mi smo pokretači organizacijskih promjena i provoditelji inicijativa koje nas čine konkurentnima.

Sudjelujte u izazovu

Članovi našeg tima odlikuju se različitim tipovima obrazovanja i pripadaju različitim kulturama, što nam, između ostalih specijalnosti, omogućuje kombiniranje znanja s područja poslovnog razvoja, financijskog planiranja, upravljanja informacijama i strateškog savjetovanja. Za uspjeh na ovom području potrebne su vam snažne analitičke, komunikacijske i kreativne vještine. Ovaj dinamični posao svaki dan postavlja pred vas nove izazove i predstavlja sjajnu priliku za obogaćivanje karijere.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved