Karijera

Zaštita zdravlja i sigurnosti

Naša je misija pružiti potporu CEMEX-ovoj kulturi brige za okoliš, zdravlje i sigurnost. Kao jedna od najvećih kompanija u svjetskoj industriji građevinskih materijala, CEMEX se suočava s čitavim nizom različitih izazova. Uz proizvodnju, skladištenje, prijevoz i distribuciju naših proizvoda vezuju se opasnosti i rizici koji mogu imati štetne posljedice po ljudsko zdravlje i okoliš ako ih se na odgovarajući način ne kontrolira. Stoga briga za sigurnost i zdravlje naših ljudi i smanjenje utjecaja poslovanja na okoliš spadaju među naše najviše prioritete. Težimo potpunoj eliminaciji nezgoda na području brige za sigurnost, zdravlje i okoliš te vrlo temeljito pristupamo ostvarenju toga cilja.

Izazov

Naš posao zahtijeva dobro poznavanje rizika i praksi s područja brige za okoliš, sigurnost i zdravlje. Kako bismo se uvjerili da se CEMEX-ova imovina koristi na siguran i učinkovit način, nadgledamo poslovanje i vršimo inspekcije. Posjećujemo proizvodne pogone, analiziramo podatke o uspješnosti tvrtke na području brige za okoliš, sigurnost i zdravlje te razmatramo osnovne uzroke nezgoda koje su se dogodile i nezgoda koje su izbjegnute. Uz pomoć ovih informacija potom razvijamo planove, sustave za upravljanje, programe usavršavanja i inicijative koje se mogu primijeniti na globalnoj razini u svrhu eliminacije ili smanjenja rizika s ovog područja.

Sudjelujte u izazovu

U naš je tim dobrodošao svatko tko se odlikuje strastvenom predanošću brizi za zdravlje i sigurnost te sposobnošću da tu strast prenese na zaposlenike na svim organizacijskim razinama. Važno nam je da članovi našeg tima posjeduju snažnu radnu etiku, kreativnost i sposobnost prilagodbe promjenama te dobre sposobnosti vođenja i umrežavanja. Ovisno o pojedinom radnom mjestu, kandidati koje zanima rad na ovom području trebaju posjedovati iskustvo i kvalifikacije iz područja zdravlja i sigurnosti, tehnike, ekologije ili higijene na radnom mjestu. Profesionalci s područja brige za okoliš, sigurnost i zdravlje u CEMEX-u mogu ostati na tom području i produbiti svoju stručno znanje ili sa svojim vještinama mogu prijeći u neko drugo područje kao što su ljudski resursi, upravljanje rizicima, tehnološki projekti, proizvodnja ili komunikacije.

Video Tabs (Banner)

Video Image

Hidratium, a high performance concrete with an added benefit to the environment.  

Video Image

story, how our operations make an impact on the world today and the direction we are taking for future.  

Video Image

Promptis® is CEMEX's cutting-edge fast formwork removal concrete that in four hours reaches a level of compressive strength equivelant to normal concrete only after 18 hours.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved